LAZER TEXNOLOGIYALARINING TIBBIYOTDA QO‘LLANILISHI - Xoliddinov Xosiljon (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Tezisda lazer texnologiyalarining tibbiyotda — jarrohlik, diagnostika, fizioterapiya, dermatologiya, oftalmologiya va onkologiyada qo‘llanilishi yoritilgan. Lazerlar yuqori aniqlik, xavfsizlik va tez reabilitatsiya kabi afzalliklari bilan tibbiy amaliyotda keng qo‘llanilmoqda.