KLINIK DIAGNOSTIKANI O‘QITISHDA YANGI INTEGRATIV YONDASHUVLAR - Rizayeva Umida Abdurashidovna (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Maqolada tibbiyotning asosiy “klinik tashxis” tushunchasini fanlararo yondashuv (tibbiy, falsafiy va lingvistik) asosida taqdim etish tizimi ko‘rsatilgan. Yondashuv nazariy va klinik fanlarni o‘qitishda uzluksizlikni ta’minlashga va tashxislarni shakllantirishda aks ettirilgan klinik fikrlashning kognitiv va mantiqiy asoslarini ochib berishga yordam beradi.