PARODONTITLARNING KLINIK KO’RINISHLARI VA ULARNING DIAGNOSTIKASI. - Qandova Feruza Abduraxmonovna (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya: Parodontit – bu paradont to’qimasining tish milk boylamlarining zararlanishi bilan kechadigan yallig’lanishli jarayon hisoblanadi. Bu maqolada paradontitning patogenezi, klinikasi va ularning kechishi haqida bayon qilingan.