PSIXIATRIYA SOHASIDA QO’LLANILAYOTGAN ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALAR - Yo’ldosheva Mohinur Umedovna; Rasulova Nazokat Shavqiddinovna (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya So‘nggi yillarda psixiatriya sohasida zamonaviy texnologiyalarning joriy etilishi ruhiy salomatlikni saqlash va davolash uslublarida sezilarli o‘zgarishlar keltirib chiqarmoqda. Bu texnologiyalar bemorlarga individual yondashuv, erta diagnostika, samarali davolash va kasallikning qaytalanishini oldini olish imkoniyatini yaratmoqda.