OG‘IZ BO‘SHLIG‘I KASALLIKLARINI DAVOLASH USULLARI - Ostonova Aziza Shuhratovna (KONFERENSIYALAR, 2025)
Anotatsiya: Ushbu maqolada og‘iz bo‘shlig‘i kasalliklarini davolash usullari haqida so‘z yuritiladi. Unda an’anaviy va zamonaviy davolash yo‘llari, fizioterapevtik usullar, medikamentoz muolajalar va xalq tabobatidan foydalanish imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, kasalliklarning oldini olishda og‘iz gigiyenasining roli va muntazam profilaktika tadbirlarining ahamiyati yoritib berilgan.