EKSPERIMENTAL HAYVONLARDA TIREOTOKSIKOZDA JIGARDA BO’LADIGAN MORFOLOGIK O’ZGARISHLAR - Yodgorov Ulug’bek Ismatovich; Yo’ldosheva Mohinur Umedovna (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada eksperimental tireotoksikoz sharoitida hayvonlarning jigari to‘qimalarida ro‘y beradigan morfologik o‘zgarishlar yoritilgan. Tireoid gormonlarining haddan tashqari ko‘pligi jigar faoliyatiga ta’siri, gistologik va gistokimyoviy tahlillar asosida o‘rganilgan..