ҚИЗАМИҚНИНГ ҲОЗИРГИ КУНДАГИ КЛИНИК КЕЧИШИ - Жабборова Ситора Илҳомовна (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Қизамиқ касаллиги ҳаво томчи йўли орқали юқувчи вирусли касаллик. Ушбу мақоламиз қизамиқ касаллигининг келиб чиқиш сабаблари, даволаш йўллари ва унинг олдини олишга бағишланган. Мақолада қизамиқ касаллигининг асоратлари ҳақида ҳам маълумотлар берилган.