AKUSHERLIK AMALIYOTIDA SPINAL ANESTEZIYANI QO’LLASHNING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI VA AFZALLIKLARI - Usmonov Muhammadi G’ulom o’g’li (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Hozirgi kunda tibbiyotning anesteziologiya yo’nalishida regionar anesteziya usullari qulayligi va asoratlar kamligi tufayli ommalashmoqda. Tezisda regionar anesteziya usullaridan biri – spinal anesteziya haqida ma’lumotlar keltirilgan.