BOLALAR ONKOLOGIYASIDAGI DIAGNOSTIK YUTUQLAR - Kobilova Miyassar Vaxabovna (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada bugungi kunda hamma narsa juda dinamik tarzda sodir bo‘lmoqda - har 2,5 yilda bir marta bilimlar oqimi to‘liq yangilanadi. Biz yangi ma’lumotlarga ega bo‘lmoqdamiz, bu bizga odamlar organizmiga feldsherlik yondashuvlari bilan aralashmaslikka, ko‘rinadigan kasalliklarni simptomatik tarzda davolamaslikka, balki bu kasalliklarning nozik sababini izlashga yordam beradi.