TIBBIYOT YO‘NALISHIDAGI PROFESSIONAL TAʼLIM MUASSASALARIDA SIMULYATSION TEXNOLOGIYALARNI QO‘LLASH AMALIYOTI - Gaffarov O‘ktamjon Ravshanovich (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur tadqiqotda tibbiyot yo‘nalishidagi professional ta’lim muassasalarida simulyatsion texnologiyalarni joriy etish amaliyoti, ularning samaradorligi va o‘quvchilarning kasbiy ko‘nikmalariga ta’siri o‘rganildi. Simulyatsion usullar orqali o‘quvchilarda klinik tafakkur, tezkor qaror qabul qilish va amaliy malakalarni rivojlantirish mexanizmlari tahlil qilindi.