DAVOLOVCHI JISMONIY TARBIYA MASHG‘ULOTLARI ORGANIZMNI REABILITATSIYA QILISH VA TIKLASHNING SAMARALI VOSITASI - Paraxatova Aynura Tengelbay qizi (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Maqolada davolovchi jismoniy tarbiya mashg‘ulotlari umumiy jismoniy tarbiyaning ajralmas qismi sifatida, shuningdek, mashg‘ulotlar va butun majmuani to‘g‘ri tashkil etish orqali kasallikning zo‘rayishini oldini olishning samarali vositasi sifatida ko‘rib chiqilgan.