AXBOROTNING JAMIYATDAGI O‘RNI VA AHAMIYATI - Bobohusenov Akmal Ashurovich; Turayeva Gulra’no Avaz qizi (KONFERENSIYALAR, 2025)
Anontatsiya: Ushbu maqolada axbarotning jamiyatdagi o‘rni, ahamiyati,axborotning to‘g‘ri yetkazilishi,uning inson hayotida ta’siri hamda to‘g‘ri foydalanish tamoyillari haqida to‘xtalib o‘tilgan.Axborotning jamiyatda inson naqadar muhim ahamiyatga ega ekanligi tushuntirilgan.