INGLIZ TILIDA SHAXSNING YUZ IFODASI TASVIRIDA IDIOMALARNING O‘RNI VA AHAMIYATI - Ra'no Turayeva (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu tezisda ingliz tilida yuz ifodasi tasvirini ifodalashda idiomalardan foydalanish va ularning o‘ziga xosligi xususidagi fikrlar tahlilga tortildi. Idiomalardan yuz ifodasini aks ettirishda foydalanish til boyligini ko‘rsatuvchi manbalardan biri sanaladi.