SINERGIK O‘QUV XULQINI SHAKLLANTIRISHDA IJTIMOIY- PSIXOLOGIK YONDASHUVLAR (TALABALAR MISOLIDA) - Radjabova Sanobar Davronovna (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada talabalarda ta’limga nisbatan sinergiya xulqini shakllantirishda ijtimoiy-psixologik omillarning roli tahlil qilingan. Shuningdek, ta’lim jarayonida motivatsiya, guruhiy o‘zaro ta’sir va shaxsiy omillarning integratsiyasi orqali sinergiya xulqni shakllantirish mexanizmlari yoritilgan.