NODAVLAT TA’LIM TASHKILOTLARI TALABALARI O’QUV JARAYONIGA MOSLASHUVINI NAMOYON BO’LISHINING O‘ZIGA XOS IJTIMOIY-PSIXOLOGIK DETERMINANTLARI - Ganjiyev Feruz Furqatovich; Razzoqova Shaxnoza Jo’rayevna (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada, nodavlat ta’lim tashkilotlarida talabalar o’quv jarayoniga moslashuvining o’ziga xos ijtimoiy-psixologik moslashuv determinantlari haqida fikr yiritilgan.