БОЛАЛАРДА ИЛМИЙ ДУНЁҚАРАШНИ ШАКЛЛАНТИРИШГА ЙЎНАЛТИРИЛГАН ПЕДАГОГИК ИННОВАЦИЯЛАР - Жумашева Г.Х.; Aблакимова R. (KONFERENSIYALAR, 2025)
Aннoтaция: Maкoладa бoлaлaрнинг илмий дунекарашини шaкиллантиришдa педагогик инновацияларнинг хозирги кундаги ахамияти oчиб курсатилган. Педагогик инновацияларнинг окиш-билиш жараенига кириши объектив реаллик, материалларнинг мавжуд шакллари, укув фаолиятининг куламини мужассамлаштиради.