OILADA FARZANDNI BARKAMOL VA JISMONAN SOG’LOM QILIB TARBIYALASHNING IJTIMOIY- PSIXOLOGIK VA TIBBIY OMILLARI. - Bahronova Mavluda O‘tkir qizi (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya: Farzandni barkamol va jismonan sog’lom qilib tarbiyalash oilaning eng asosiy vazifalaridan biridir. Ushbu tezis orqali bu jarayonning muvaffaqiyatli bo‘lishi uchun bir qancha ijtimoiy, psixologik va tibbiy omillarni hisobga olish zarur. Farzandning rivojlanishi faqatgina ma’lum bilim va malakalarga ega bo‘lishi emas, balki uning shaxsiyati, xulq-atvori va sog‘lig‘i ham to‘g‘ri shakllanishi kerakligini ta’kidlaydi.Shundagina biz orzu qilganday farzandlarni tarbiyalay olamiz.