BOJXONA XODIMLARI KASBIY FAOLIYATI SAMARADORLIGINI TA’MINLASHDA INDIVIDUAL-PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARNING O‘RNI VA AHAMIYATI - Barotov Shuхrat Sharipovich (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Maqolada bojxona xodimlari kasbiy faoliyati samaradorligini ta’minlashda individual-psixologik xususiyatlarning o‘rni va ahamiyati ochib berilgan. Shuningdek, bojxona xodimlarini faoliyati bilan bog‘liq kasbiy kompetentsiyalarning psixologik asoslari yoritilgan.