OILADA BOLA SHAXSIDA MILLIY QADRIYATLAR SHAKLLANISHINING IJTIMOIY PSIXOLOGIK MEXANIZMLARI - Boboeva Feruza Azimjonovna (KONFERENSIYALAR, 2025)
Аннотация: Ushbu maqolada oilada bola shaxsida milliy qadriyatlar shakllanishining ijtimoiy psixologik mexanizmlari va uni shaxs shakllanishidagi ta’siri masalasi o‘z ifodasini topgan.