ICHKI ISHLAR ORGANLARI XODIMLARIDA PSIXOLOGIK KOMPETENTLIKNI RIVOJLANTIRISHNING ILMIY ASOSLARI - Sharipov Soatjon Roziqovich (KONFERENSIYALAR, 2025)
Аннотatsiya. Maqolada ichki ishlar organlari xodimlarida psixologik xizmat ko‘rsatishning o‘ziga xos jihatlari va kasbiy kompetentligiga ta’sir qiluvchti ijtimoiy-pesixologik omillarning o‘rni va ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, ichki ishlar organlari xodimlarining faoliyat samaradorligini ta’minlovchi psixologik mexanizmlarni ilmiy asoslari ochib berilgan.