PSIXOLOGIYA VA TIBBIYOT: PSIXOTERAPIYA, PSIXOSOMATIKA YO`NALISHIDAGI INNOVATSIYALAR - Sa'dullayev Samariddin Ulugʻbek oʻgʻli (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya: Psixologiya va tibbiyot sohalaridagi innovatsiyalar, inson ruhiyati va jismoniy salomatligini yaxshilashda muhim rol o‘ynaydi. Psixoterapiya va psixosomatika, bu ikki yo‘nalish, insonning ruhiy va jismoniy holatini o‘rganish va davolashda bir-biri bilan chambarchas bog‘liq. Ushbu maqolada, psixoterapiya va psixosomatika sohalaridagi zamonaviy innovatsiyalar va ularning inson salomatligiga ta’siri haqida ma’lumotlar berilgan.