O’ZBEK TILIDAGI REKL AMA MATNLARINING LINGVISTIK XUSUSIYATI - Qodirova Marhabo O’ktam qizi (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Reklama matnlarining lingvistik tahlili orqali reklama matnlarining ko’rsatilayotgan mahsulotga til uslublari jihatdan muvofiq yoki muvofiq emasligi, reklama matnlarining ta’sirchanligini oshiruvchi lingvistik xususiyatlar va til vositalar haqida bayon qilingan