RANGLARNING SEMANTIKASI - Sayfulloyeva Gulobod Faxriddinovna; Kamolov Ixtiyor Nigmatullayevich (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada lingvomadaniyatshunoslikda har bir rangning o’ziga xos semantik ma’noga ega ekanligi, turli madaniyatlar, tillar va kontekstlarda o’zgarishi mumkinligi, ranglarning madaniyatshunoslik, psixologiya va adabiyotdagi o’rni juda muhimligi haqida so’z boradi.