SUN`IY INTELLEKTNING ZAMONAVIY DASTURLARI VA ISHLATILISHI - Yaxyoyeva Zebiniso Obidovna (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Zamonaviy dunyo tez sur’atlar bilan rivojlanmoqda va ta’lim tizimi ham bu oʻzgarishlarga hamohang tarzda takomillashib bormoqda. Axborot texnologiyalari ta’limning barcha sohalariga kirib keldi va oʻquv jarayonini samarali va qiziqarli amalga oshirish imkoniyatini yaratdi. Shuningdek, sun’iy intellekt (SI) yordamida bo‘lajak o‘qituvchilarning individual ehtiyojlari tahlil qilinib, o‘qitish jarayonida moslashtirilgan yondashuvlar qo‘llanilishi mumkin