TURKIY TILLARDAGI IJTIMOIY-SIYOSIY TERMINLARNI QIYOSIY TADQIQ ETISH DAVR TALABI - Abdiyev Murodqosim Bolbekovich (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqola turkiy tillar terminologiyasining muhim tarmog‘i bo‘lgan ijtimoiy-siyosiy terminlar masalalarisha bag‘ishlangan. Unda turkiy tillarning ijtimoiy-siyosiy terminllari tadqiq etish bilan bog‘liq bo‘lgan vazifalar xususidagi fikrlar bayon etilgan.