KO‘MAKCHILASHISH JARAYONI VA UNING ILMIY ASOSLARI - Erbutayeva Shalola Utkirovna (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada zamonaviy lingvistik tadqiqotlarda dolzarb muammolardan biri hisoblanmish yordamchi so‘z turkumlariga mustaqil so‘z turkumlari doirasidan so‘z ko‘chish jarayoni, bu jarayon bosqichlari va grammatizatsiya hodisasi haqidagi ilmiy mulohazalar keltirilgan.