BADIIY MATNDA DIALEKTAL FRAZEOLOGIZMLARNING QO‘LLANILISHI - Yusupov Sardor Shodi o‘g‘li (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada badiiy matnda frazeologik birliklarning qo‘llanishi masalasiga qisqacha to‘xtalib o‘tildi. Badiiy matn tarkibida so‘zlashuv unsurlarining so‘zlashuv nutqi tarkibida esa, dialektal frazeologizmlarning ishlatilishi taniqli yozuvchimiz To‘g‘ay Murodning “Oydinda yurgan odamlar” qissasidan olingan misollar orqali ko‘rsatib berildi.