USMON AZIM SHE’RLARIDA ASSONANS USLUBIY VOSITA SIFATIDA - Bozorova Gulchexra Nazarovna (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Maqolada shoir Usmon Azimning qalb kechinmalari asosida yozilgan she’rlaridan yoritib berilgan, shoir she’riyatida o‘ziga xos tasviriy vosita-assonasning qo‘lanishi bo‘yicha tahlillar berilgan.