KASHTACHILIK TERMINLARINING QO‘LLANILISHI - Umarova Shaxlo Baxridin qizi (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada kashtachilik terminlarining qo‘llanilishi bilan bog‘liq ma’lumotlar o‘rin olgan. Shuningdek, kashta tikish bilan bog‘liq so‘z-terminlarga ham to‘xtalib o‘tilgan. Aynan Samarqand viloyatidagi kashtachilikning o‘ziga xos xususiyatlari haqida ham ma’lumotlar keltirilgan.