TILNING NOADABIY QATLAMIGA DOIR BIRLIKLAR MAVZUSINI O‘RGANISHDA SAVOL VA TOPSHIRIQLAR USTIDA ISHLASH - Botirboyev Farrux Payzivay o‘g‘li (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada ona tili darslarida tilning noadabiy qatlami mavzularini o‘rganishga oid metodik tavsiyalar ishlab chiqilgan. Maqolada maktab tarsiklarida berilgan argonlar, jargonlar, varvarizim va vulgarizim kabi mavzulari atroflicha o‘rgangan holda o‘quvchilar aynan shu mavzularni yaxshiroq o‘zlashtirishlari uchun o‘zimizning yangi shu mavzuga oid tavsiya topshiriqlarimizni keltirib o‘tganmiz.