TOPONIMLARNING USLUBIY XUSUSIYATLARIGA DOIR - Davranov G‘olibjon Sayfiddin o‘g‘li (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Maqolada maktab darsliklaridagi ayrim toponimlar, ularning qo‘llanishi, shuningdek, toponimlarning xalq dostonlaridagi qo‘llanishi va ahamiyati, dostonlarda qo‘llangan toponimlar orqali o‘quvchida o‘z tug‘ilgan joyiga muhabbat uyg‘otish haqida fikr bildiriladi.