TOPONIMIKANING BOSHQA ILMLAR BILAN BOG‘LIQLIK MASALASI - Baltaniyazova Nesibeli Teńelbaevna (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Maqolada tilshunoslikning toponimika sohasi, uning ahamiyati va boshqa ilmlar bilan bog‘liqlik masalasi, tadqiq etish obyektlari, toponomikaning tarix, adabiyot, etnografiya, geografiya kabi ilimlar bilan o‘zaro bog‘liqligi va xususiyatlari haqida so‘z yuritiladi.