TOGʻAY MURODNING “OTAMDAN QOLGAN DALALAR” ROMANIDA SUBKODLARDAN FOYDALANISH - Abduvohidova Dildora Fazliddin qizi; Erbutayeva Shalola Utkirovna (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada subkod termini va uning qanday qoʻllanilishini xalqimizning zabardast vakillaridan bir boʻlmish Togʻay Murodning “Otamdan qolgan dalalar” romanida koʻrib chiqamiz.