O‘ZBEK MAQOLLARIDA MILLIY TAOMLAR IFODASI - Davronova Mahfuza Isroilovna (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada o‘zbek milliy taomlarining xalq maqollarida ifodasi borasida fikr yuritiladi. Palov, qurtova, atala, ayron, sho‘rva, qatiq, qimiz, sumalak kabi milliy taomlar borasidagi qarashlar tadqiq etiladi hamda ularga munosabat bildiriladi.