HOFIZ XORAZMIY LIRIKASIDA SHAXS KAMOLOTI: BADIIY TAHLIL VA DIDAKTIK TALQIN - Kurbanova Shukurjon Yeldashbayevna (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada Hofiz Xorazmiy lirikasida shaxs kamoloti masalasi badiiy tahlil qilinadi hamda ularning didaktik talqini zamonaviy ta’lim-tarbiya jarayoniga mos ravishda ko‘rib chiqiladi.