ODA JANRINING AN’ANAVIY TURLARI - Djangabaeva Hurliman Chingisbaevna (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Maqolada dunyo adabiyotidagi muhim lirik janrlardan biri oda janri, uning kelib chiqish ildizlari, turlari va janrning boshqa dolzarb muammolari, odaning shakliy va mazmuniy ahamiyati, va tadqiq etilish masalalari kabi mavzular haqida so‘z etiladi.