SHE’RIY SAN’AT: SO‘ZLAR ORQALI HISSIYOTLARNI IFODALASH - Bozorova Zulxumor Ilxom qizi; Imomqulova Gulchehra Norboboyevna (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqola adabiyotning eng jozibali va murakkab sohasi bo‘lgan badiiy san’atlar haqidadir. Shu bilan birga maqolada she’riy san’atlarning, uslubiyati, ularning qo‘llanilishi hamda tahlili keltirilgan. G‘azallardan namunalar berish orqali badiiy sa’atning adabiyotdagi o‘rni beqiyos ekanligi ko‘rsatib o‘tilgan.