AHMAD YASSAVIY HAMDA YUNUS EMRO IJODIDA DIDAKTIK TA’LIMOT UYG‘UNLIGI - Suvonova Jumagul Rashidovna (KONFERENSIYALAR, 2025)
Аnnotatsiya. Ma’lumki hamma davrlarda ham inson ilmu tafakkurining rivojida, uning ma’naviy ma’rifiy yutuqlarining yuksalishida, komil inson, yoki mukammal shaxs sifatida shakllanishida ajdodlarimiz merosi, otaso‘z qudrati, pandnoma didaktik asarlarning xizmati nihoyatda katta bo‘lgan. Ushbu ishimizda fikrimizni inson ma’naviy kamolotida didaktik asarlar talqinining tarbiyaviy ahamiyatiga qaratamiz va ezgu insoniy fazilatlar bilan dunyoga mashhur ajdodlarimiz ijodiga nazar tashlaymiz.