CHET TILLARNI O‘QITISHDA MADANIYATLARARO MULOQOTNING AHAMIYATI - Xazratova Zuxra Mamaraimovna; Mahmudjonova Muxlisa Abror kizi (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Chet tilini o‘rganish jarayonida madaniyatlararo muloqot ko‘nikmalarini rivojlantirish masalasi ushbu maqolaning diqqat markazida bo‘ladi. Samarali madaniyatlararo muloqot o‘z madaniyati va boshqa madaniyatlar xaqida bilimga ega bo‘lish, shuningdek, xatti- harakatlarni, leksik va grammatik qoidalarni baholash qobiliyatini talab qiladi.