O‘ZBEK VA TURK TILI MAKTAB DARSLIKLARIDA FONETIK MATERIALLAR HAQIDA - Muxammadiyeva Sanobar Baxtiyor qizi (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada O‘zbekistondagi va Turkiyadagi maktab darsliklarida fonetik materiallarning taqdim etilishi tahlil qilinadi. O‘zbek va turk tili maktab darsliklaridagi fonetik materiallarning o‘xshash va farqli jihatlari qiyoslanadi.