IQBOL MIRZO SHEʼRLARIDA PRAGMALINGVISTIK BIRLIKLARNING ISHLATILISHI - Oʻtamurodova Nafisa Mansurjon qizi (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Iqbol Mirzo sheʼrlarining badiiy ahamiyati, shoir sheʼrlarida pragmalingvistik birliklarning mahorat bilan qoʻllanilishi, pragmalingvistik iboralarning maʼno- mazmuni haqida soʻz boradi.