ERKIN A’ZAM HIKOYALARI TILINING SOTSIOLINGVISTIK TAHLILI - Sayfullayeva Shaxrizoda Jamshid qizi (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Mazkur ilmiy maqolada Erkin A’zam hikoyalari tilining sotsiolingvistik tahlili va ularning badiiy matnni shakllantirishdagi ahamiyati o‘rganilgan.