RAQAMLASHTIRISH DAVRIDA FILOLOGIYA FANLARINI O‘QITISH MASALALARI - Xaydarova Munira O‘tkir qizi (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. O‘quv jarayonini tashkil etishda raqamlashtirish davrida filologiya fanidagi muammolar, imkoniyatlar va istiqbollar tahlili muhim hisoblaniladi. Tadqiqotda tilshunoslik, tarjimashunoslik va adabiyotshunoslik yo‘nalishlarida raqamli texnologiyalarni joriy etish jarayonining ahamiyati ko‘rsatib berilgan. Bundan tashqari, xorijiy tillarni intensiv o‘qitish masalalariga alohida e’tibor berilgan bo‘lib unda dars jarayonida ishtirok etadigan video, ovoz va matn formatlaridan qanday foydalanish bo‘yicha ko‘rsatmalar berib o‘tilgan.