RAQAMLASHTIRISH DAVRIDA TALABALARGA VIRTUAL HAYOT SALBIY TA’SIRINING PSIXOLOGIK ASPEKTLARI - Turayeva Nigora Husniddin qizi; Ravshanov Lochinbek Urinovich; Giyosov Ulug‘bek Eshpulatovich (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Bugungi raqamlashtirish davrida inson hayotining muhim qismi virtual makonga ko‘chmoqda. Ushbu maqolada virtual hayotning inson psixikasiga ko‘rsatadigan salbiy ta’sirlari psixologik jihatdan tahlil qilingan. Tadqiqotda internetga qaramlik, ijtimoiy izolyatsiya, shaxsiylik inqirozi, o‘z-o‘zini past baholash kabi muammolar yoritilgan va ularning psixik sog‘liqga salbiy ta’siri ochib berilgan.