IBROYIM YUSUPOV ASARLARINI O‘QITISH METODIKASI - Bekbergenova Mariya Do‘sbergenovna (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. I.Yusupov asarlarini o‘qitish metodikasi o‘quvchilarga uning ijodini chuqurroq tushunishga yordam beradigan turli pedagogik usullardan foydalanishni taqozo etadi. Klaster tarmoq usulidan foydalanib, uning lirik asarlarini o‘rganishda keng tushunchalar beriladi. Shu bilan birga, vizual materiallar, video va audio texnologiyalar yordamida o‘quvchilarning tasavvuri va qiziqishi oshiriladi.