MAKTAB DARSLIKLARIDA ABDULLA ORIPOV LIRIKASINING INTEGRATSIYA ORQALI O‘QITISH USULLARI - Usarova Laylo Ibragimovna (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Maqolada Abdulla Oripovning ijodi, lirik asarlari tahlili asosida o‘qitishning zamonaviy tendensiyalari va yondoshuvlari bilan oquvchilarga mazmun-mohiyatan ochib berishdan iborat. Ma’lumki, hozirgi o‘qitishning zamonaviy talablaridan biri talabalar bilimini, ijodiy fikrlarini oshirish, yaratuvchanlik g‘oyasini shakllantirishga qaratilgan ta’limning integratsiya orqali oqitish dolzarb mavzulardan biridir. Quyida Abdulla Oripov she’rlarining integrativ tahlili haqida aytib o‘tilgan.