OLIY TA’LIMDA RUS TILINI O‘QITISHDA INTERFAOL METODLAR INTEGRATSIYASI SAMARADORLIGI - Djumayeva Nargiz Irkinovna (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada rus tilini o‘qitish jarayonida interfaol o‘qitish usullarini integratsiyalash masalalari bayon etiladi. Interfaol ta’lim oliy ta’lim talabalarining kognitiv faoliyatini tashkil etishning maxsus shakli bo‘lib, aniq va bashorat qilinadigan maqsadlarni o‘z ichiga oladi: talabalarning intellektual qobiliyatlarini rivojlantirish, mustaqil fikrlash, ijodiy salohiyatni rivojlantirish, g‘oyalarni shakllantirish, mustaqil izlanish faoliyatini tarbiyalash.