PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR - DARS SAMARADORLIGINING MUHIM OMILI SIFATIDA - Saliyeva Perdexan Alimbetovna (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada zamonaviy pedagogik texnologiyalar haqida ma’lumot zamonaviy pedagogik texnologiyalardan dars jarayonida samarali foydalanish va ularning ahamiyati haqida so‘z boradi.