O‘QUVCHILARDA MUMTOZ JANRLARNI O‘QISH VA TAHLIL QILISH KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISH - Toshtemirova Munisa G‘ulomjon qizi (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada o‘quvchilarda mumtoz janrlarni o‘qish, ularning badiiy ruhiyatini oshirish va tahliliy fikrlash ko‘nikmalarini rivojlantirish xususida fikr yuritilgan.