LОYIHAGA ASОSLANGAN TA’LIM KОNSTRUKTIV YОNDASHUV SHAKLI SIFATIDA - Aralova Matluba Qodir qizi (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada loyihalarga asoslangan ta’lim (LAT)ning nazariy asoslari, o‘qitish jarayonidagi roli va samaradorligi tahlil qilinib, uning o‘quvchilarning ijodiy va tanqidiy fikrlashini rivojlantirishdagi ahamiyati ko‘rib chiqiladi. Tadqiqot natijalari LAT usulining bilimlarni chuqur o‘zlashtirishga yordam berishi va o‘rganilgan narsalarni amaliyot bilan bog‘lash imkoniyatini yaratishdagi samaradorligini ko‘rsatadi.